top of page

Velkommen til Mini Droner DK

Vi er en dansk droneklub, der fungerer som samlingspunkt for entusiaster og private med droner under 250 gram. Hos os er fællesskabet i højsædet, og vi tror på, at nøglen til at udforske de små droner er at lære af hinanden og hygge sig sammen ligger i en afslappet atmosfære.

 

Vores klub tilbyder ikke blot en platform til at dele og udvide din viden om regler og teknikker for droneflyvning; vi skaber også muligheder for at opleve droneflyvning på en helt ny måde gennem en række spændende aktiviteter (se seperat sektion) 

Har du nogen spørgsmål til Mini Droner DK klubben, ellers denne aktiviteter er du velkommen til at sende mig en mail på heo@techdronemedia.com  

Bliv Medlem af Mini Droner DK

Du har mulighed for at vælge følgende medlemskaber som giver adgang til online lektioner samt medlemsrabatter. Desuden får medlemmer adgang til video lektioner i klubens arkiv, som vil blive tilgængelige enten på YouTube eller på vores hjemmeside, der forventes at være online her inden længe (April 2024). Medlemskaber fornyes automatisk årligt

Kopi af ARE YOU  TECH KNIGHT (7).jpg

Du kan deltage online + fælles flyvedage/foredrag som holdes primært på Nordsjælland

Har du ikke mulighed for fysisk deltagelse kan du være alligevel være med online 

Kopi af ARE YOU  TECH KNIGHT (10).jpg

Opgradering af nline medlem-skab for at kunne deltage i fysiske arrangementer 

Hold dig opdateret om Klub Aktiviter 

Når du melder dig ind i Mini Droner DK, får du øjeblikkelig adgang til vores lukkede Facebook-gruppe. Denne gruppe tjener som vores primære platform for koordinering af aktiviteter, deling af viden, og netværksbygning mellem medlemmer. Her kan du holde dig opdateret med kommende flyvedage, workshops, og konkurrencer, samt arrangere spontane møder med andre medlemmer. Facebook gruppen er et sikkert og støttende miljø, hvor alle kan dele deres oplevelser, spørge om råd, og vise deres seneste droneprojekter frem. 

Medlemsrabatter

Som medlem vil du have mulighed for at opnå medlemsrabatter på dronekurser, udstyr og forsikringer. Listen med tilbud vil løbende blive udvidet, så der vil være penge at spare for dig som medlem.

Hvad laver vi mini drone klubben? 

Vi tilbyder et spændende program med klubaktiviteter, som løbende vil blive revideret baseret på medlemmernes interesse. Som medlem har du altid mulighed for at foreslå aktiviteter, som vi kan teste interessen for. Det er vigtigt for os at skabe aktiviteter, som du finder interessante.

KLUB AKTIVITER 

 
Fælles Flyvedage med andre Medlemmer 

Vi tror på, at det bedste ved at være en del af et fællesskab er de øjeblikke, vi deler. Derfor arrangerer vi månedlige flyvedage, hvor medlemmer kan nyde godt selskab og måske en kop kaffe samt lækker hjemmebag, hvis der er stemning for det, mens vi flyver og lærer af hinanden i en afslappet atmosfære. Der vil også være mulighed for at prøve nyere droner, hvis man går med tanker om at opgradere. Arrangementerne vil veksle mellem weekend og hverdage for at give de bedste muligheder for at deltage. De vil primært foregå på udvalgte lokationer i Nordsjælland og kun i sommer perioden fra April - Sep

Droneregler i Danmark 

Da mini droner ikke er omfattet af certificeringskrav, er du ofte overladt til dig selv for at sikre, at du flyver sikkert og ansvarligt inden for lovens rammer. Derfor tilbyder vi online undervisning i de aktuelle regler som del af dit medlemskab. Du vil også kunne få svar på dine spørgsmål enten via medlemsgruppen eller via videoer, hvor der opsummeres på stillede spørgsmål. Alle regelvideoer vil være tilgængelige i klubbens arkiv på sigt på Youtube.

 

Sammen står vi stærkere

Den store gruppe af private personer, der flyver mini droner, står ofte lidt på egen hånd over for Trafikstyrelsen og kan have svært ved at få dem i tale. Ved at organisere os og have et fælles talerør kan vi tale med større vægt. Som klubbens formand vil jeg arbejde i jeres interesse for at gøre reglerne nemmere og mere gennemskuelige, ved løbende at indsamle input fra jer gennem relevante facebook opslag, og samlet sende dem til Trafikstyrelsen.   Jeg har allerede etableret gode kontakter til Trafikstyrelsen og vil aktivt søge at fremme vores fælles interesser og bekymringer. 

  

Lektioner for Droneteknik

Vi har alle forskellig baggrund, og nogle gange kan det være så simpelt som en grundlæggende gennemgang af de basale drone-teknikker, der kan låse op for dit fulde potentiale. Der vil løbende blive frigivet online lektioner, hvor alle de mest anvendte dronefunktioner bliver gennemgået på en letforståelig måde. Derudover vil det være muligt at få yderligere hjælp på vores fælles flyvedage. 

 

Foredrag med gæster

Kom og lyt til eksperter og professionelle fra droneindustrien, der vil dele deres viden og erfaringer gennem inspirerende foredrag og livestreams. Disse sessioner vil som udgangspunkt være gratis og give en unik indsigt i de seneste trends og teknologier inden for droneteknologi og kan måske inspirere dig til at tage din droneflyvning til næste niveau. Foredrag kan både være online eller fysiske, men du vil have mulighed for at deltage online

Vi er ALTID åbne overfor forslag til nye aktiviteter (dog ikke garanteret) vi kan lave i Mini Droner DK klubben, send os en en mail på heo@techdronemedia.com med dit forslag .-) 

Kom og vær med :-)

Hos Mini Droner DK er vi mere end bare en klub; vi er en familie af droneentusiaster, der deler den samme passion for teknologi og flyvning. Uanset dit færdighedsniveau, inviterer vi dig til at blive en del af vores fællesskab. Så kom frisk og vær med til at skabe uforglemmelige oplevelser og venskaber her hos Mini Droner DK.

 

Jeg glæder mig til at møde dig :-)  

 

Henrik Olsen

Grundlægger af Mini Droner DK

Har du nogen spørgsmål til Mini Droner DK klubben, ellers denne aktiviteter er du velkommen til at sende mig en mail på heo@techdronemedia.com

Kopi af ARE YOU  TECH KNIGHT (7).jpg

Du kan deltage online + fælles flyvedage/foredrag som holdes primært på Nordsjælland

Har du ikke mulighed for fysisk deltagelse kan du være alligevel være med online 

Kopi af ARE YOU  TECH KNIGHT (10).jpg

Opgradering af nline medlem-skab for at kunne deltage i fysiske arrangementer 

Håndtering af Persondata

Mini Droner DK klubben behandler personoplysninger om sine medlemmer og samarbejdspartnere

 

Vi har derfor udarbejdet en privatlivspolitik, som beskriver, hvordan vi behandler disse oplysninger for at sikre en fair og gennemsigtig behandling.

 

Vores tilgang til databehandling er, at vi kun anvender personoplysninger til specifikke formål og i overensstemmelse med vores legitime interesser. Vi behandler kun de oplysninger, der er relevante og nødvendige for at opfylde vores formål, herunder at kommunikere og informere vores medlemmer 

 

Vi sletter oplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Hvis du ønsker, at vi sletter dine data, bedes du kontakte os på heo@techdronemedia.com

bottom of page